Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Därför klarar sig Facebook genom kris efter kris: ”Kommer kunna trolla bort korten igen”

Publicerad: 4 oktober 2021, 14:06

Brit Stakston och Hans Uhrus menar att Facebooks erbjudande är så pass unikt att användare kan vara villiga att ha överseende med skandaler.

Foto: Simon Rehnström/SvD/TT / Press / Marcio Jose Sanchez (bilden är ett montage)

Facebooks historia av reaktiv krishantering har fungerat, men Wall Street Journals serie av avslöjanden har gång på gång tänt de bränder som plattformen har försökt att släcka. För Resumé ger mediestrategen Brit Stakston och kriskonsulten Hans Uhrus sin bild av varför it-jätten lyckas klara sig igenom stora avslöjanden år efter år och vilken potential den senaste granskningen har att få allvarliga konsekvenser.


Ämnen i artikeln:

FacebookKrishanteringData

Wall Street Journals första publicering av The Facebook Files avslöjade att plattformen, som säger sig ha samma regler för alla användare, undantar en utvald elit från sina regler. Det

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

FacebookKrishanteringData

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.