Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

David Sundin – stor i Kanada efter namnförvirring

Publicerad: 15 oktober 2015, 07:52

David Sundin i Arlas reklamfilm.

David Sundin syns överallt i Sverige. Nu har han blivit uppmärksammad i Kanada av ett osannolikt skäl.


Ämnen i artikeln:

David Sundin

I Sverige är David Sundin ett välkänt namn. Den förra reklamaren valde för ungefär två år sedan att lämna branschen för att satsa på en karriär som komiker. Sedan dess har han synts lite överallt. Senast medverkade han i en reklamfilm för Arla (bild ovan).

Nu har han också blivit uppmärksammad i Kanada. Orsaken är att han är namne med den liberala politikern Dave Sundin i delstaten Ontario. Kanadensiska CBC News har gjort en story om det komiska sammanträffandet. De konstaterar att flera svenskar har twittrat och backat Dave Sundins kampanj i det lokala valet.
– Det är lite lättsam humor och jag är väldigt glad för att det har hänt. Det är intressant att följa, säger han till CBC.

Komikern Martin Soneby som driver podden "Alla mina kamrater" tillsammans med David Sundin berättar för den kanadensiska sajten att de upptäckte namnlikheten av en slump. Därefter gick de ut och skapade en egen twist på kampanjen i samband med veckans avsnitt.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

David Sundin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.