Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

De erbjuder ”inskolning” för föräldralediga kommunikatörer

Publicerad: 7 december 2016, 14:55

Caroline Jungsand på Juno.

Foto: Pressbild

Det kan vara tufft att återvända till jobbet efter en längre föräldraledighet. Därför erbjuder pr-byrån Juno en gratis "inskolning" i januari för att uppdatera om det som hänt senaste halvåret.


Ämnen i artikeln:

JunoCaroline JungsandPR-Byråer

Den som är föräldraledig tänker förhoppningsvis inte särskilt mycket på vad som händer i branschen. Därför kan det vara förenat med viss oro och stress att återvända efter en längre tids frånvaro. Det här har Juno tagir fasta på.

I januari erbjuder de kommunikatörer som varit borta i minst sju månader en "inskolning" om nuläget för branschen. Under två timmar får man ta del av de viktigaste mediehändelserna från det senaste halvåret, kampanjerna som fick stort engagemang, de senaste kommunikationstrenderna och Ungdomsbarometerns insikter om vad gruppen 15-24 år tycker om världen.

– Många personer i vårt nätverk beskrev att komma tillbaka till jobbet efter en föräldraledighet innebar en känsla av misstro på den egna kompetensen. Mer specifikt var de stressade över att det inte funnits tid att med hänga med i media. Att inte vara uppdaterade. Och den biten är ju enkel att lösa, säger Caroline Jungsand, grundare av Juno PR, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.