Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

De fick ringarna sponsrade

Publicerad: 9 mars 2010, 15:34

Laila Bagge fick vigselringen värd 200 000 kronor sponsrad av Leif Klatzkow, vd på Bröllopschansen.se. I dealen med Bagge ingick att Klatzkow skulle få gå på bröllopet och mingla med kändisgästerna. – Den kvinnan kan pr och vet hur man tar betalt. Hon fick skälig rabatt på ringen och jag fick gå på fest, bekräftar Klatzkow för Resume.se


Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenLaila Bagge

Laila Bagge och Niclas Wahlgren gifte sig i helgen.

Resume.se har tidigare skrivit om kommersen runt Niclas Wahlgren och Laila Bagges bröllop i helgen. Expressen ska ha betalat runt 50 000 kronor för att få exklusiva bilder på de nygifta.

Laila Bagges och Niclas Wahlgrens vigselringar är specialdesignade av Bröllopschansen.se / B.A Juveler.
Lailas ring är inspirerad av en flod och ett vattenfall och har därför fått namnet ”Pink River”. Ringen är tillverkad av vitt guld och ca 87 diamanter på sammanlagt 1,8 karat, varav hälften är naturligt rosa. I handeln kostar den runt 200 000 kronor. Men det är långt ifrån vad Laila Bagge och Niclas Wahlgren fick betala. Leif Klatzkow medger att de fick en betydande rabatt, men vill inte ge någon exakt siffra.
–   Jag träffade Laila Bagge under förra året och vi kom överens om att jag skulle göra hennes ringar. Jag förstod att bröllopet skulle uppmärksammas rejält och därför ge mycket tillbaka. Laila var mycket nöjd med dealen vi gjorde upp.
– Laila och Niclas kom tillsammans för att hämta ringarna och när Niclas såg dem började han nästan att gråta, det var ett vackert ögonblick, säger Klatzkow.

Det rosa temat går igen i Niclas Wahlgrens ring som även den är i vitt guld med en rosa diamant och sex vita på sammanlagt 0,20 karat. Även han fick en rejäl rabatt. Som tack för sponsringen blev Leif Klatzkow inbjuden till bröllopsfesten.
– Det var mycket trevligt att gå på bröllopet trots att jag inte kände någon där, det var god mat, jag satt vid ett bord och det var bra shower innan jag efter en helkväll gick hem, säger Klatzkow.

Daniel Nilsson

Ämnen i artikeln:

Niclas WahlgrenLaila Bagge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.