Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

De gör Malmö "styggare och snyggare"

Publicerad: 11 november 2015, 14:09

Styggare & Snyggare är en ny kommunikationsbyrå med bas i Malmö.

Med sin nystartade byrå vill Vanja Wickman och Kajsa Blum erbjuda kommunikationslösningar för Öresundsregionens småföretagare.


Styggare & Snyggare är en nystartad Malmöbaserad kommunikationsbyrå som med sina två kvinnor starka personalstyrka vill jobba med de något mindre företagen.
Grundarna bakom byrån vill använda sig av sin långa erfarenhet till att vara ett stöd för de många, kreativa företag och organisationer som frodas i Malmö och Öresundsregionen.

– Vi har erfarenhet av att arbeta med stora varumärken och med stora idéer, nu vill vi göra det vi kan för att lyfta lokala företagare och skapa kommunikation som är lite styggare och lite snyggare, säger Vanja Wickman, account director och medgrundare till Styggare & Snyggare, i en kommentar.

Hon och Kajsa Blum, som är creative director, har tidigare arbetat i bland annat USA och England innan de landade i Malmö för några år sedan. Anledningen till att de inflyttade Malmöiterna väljer att satsa just i Öresundsregionen är på grund av "koncentrationen av kreativitet, nyföretagaranda och innovation som finns i området", skriver byrån i ett pressmeddelande.

Mika Wallgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.