onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

De leder Adidas stammar

Publicerad: 12 mars 2013, 08:27

Adidas tribes

Adidas samlar löpare – under namnet adidas Tribes – för att tillsammans hitta tillbaka till glädjen i löpning. Adidas Tribes leds av Musse Hasselvall, Petra Tungården och Julia Fors, som var och en är fanbärare för en utmaning och leder sin Tribe genom åtta händelserika veckor under år

Ämnen i artikeln:

Adidas

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


– Löptrenden har varit stark i ett par år nu, och vi tror att många vill springa tillsammans och dela sina drömmar och målsättningar. Men en del av det där har kanske gått förlorat de senaste åren. Nu handlar mycket om att posera med prestationer och kämpa själv i spåret med olika tekniska hjälpmedel. Vi uppmuntrar så klart ny teknik och internet som en resurs i att dela med sig av sina framgångar i löpspåret, men adidas Tribes ett sätt att hitta tillbaka till den ursprungliga glädjen och gemenskapen som löpning i grupp innebär, säger Filip Göransson, PR-chef adidas Nordic.

Adidas Tribes är tre ”stammar” med olika nivå och målsättningar som funkar för alla. Från nybörjaren som inte är så van att snöra på sig löparskorna till den som genomlider leriga backintervaller i jakten på rekordtider. Alla löpare må ha olika bakgrund, men kan gemensamt kämpa mot ett mål – ambitionen att återupptäcka de ursprungliga värdena med löpning – gemenskap, tillhörighet och glädje.

Den första Triben siktar mot Göteborgsvarvet och leds av Julia Fors, den andra mot ett 10-kilometerslopp som leds av Petra Tungården och den sista mot Lidingöloppet som leds av Musse Hasselvall.

På Facebook registrerar man sig under den Tribe som passar ens målsättningar. I nästa steg får man ett skräddarsytt träningsprogram under åtta veckor med instruktionsvideor, tips och guidning av proffscoacher samt inbjudningar till att träffa och springa med sin Tribe.

Vem som helst är välkommen att gå med i adidas Tribes: adidastribes.com

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev