Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

De tar avstånd från ”Kringlan”: Vi ångrar oss djupt

Publicerad: 13 november 2015, 15:32

Podcasten "Alla mina kamrater" ber om ursäkt.

Gänget bakom podden "Alla mina kamrater" ber om ursäkt för K. Svenssons grova påhopp mot Åsa Linderborg.


Ämnen i artikeln:

Åsa LinderborgAlla mina kamrater

Det var i måndags som Kristoffer K Svensson gästade "Alla mina kamraters" morgonprogram, och gick till kraftfull attack mot Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg. Hans grova uttalanden har fått hård kritik under veckan, och lett till att han tappat ett flertal uppdrag.

Men också gänget bakom podcasten, bestående av komikerna Martin Soneby, Fritte Fritzson, Nisse Hallberg och David Sundin, har ifrågasatts. Främst på grund av att deras gästs attacker inte blev emotsagda. Nu ber de om ursäkt i ett inlägg på Facebook.

"Som värdar borde vi ha agerat direkt och att vi inte gjorde det ångrar vi djupt. Vi inser att våra invändningar var alldeles för svaga, vi borde ha reagerat starkare och varit tydligare med att språkbruket var fullkomligt oacceptabelt".

Nu har hoten och de förnedrande omdöme klippts bort, men de ångrar att det drog ut på tiden.

"Eftersom det skedde under direktsändning låg avsnittet tyvärr uppe en tid innan vi hann klippa bort det. Vi borde ha skött det bättre och ber om ursäkt för det inträffade. Naturligtvis tar vi också helt och fullt avstånd från K. Svenssons uttalanden" skriver gänget bakom Alla mina kamrater.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.