Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Deportivo värvar från hajpad världsbyrå

Publicerad: 11 april 2014, 06:53

Olle Isaksson.

Den svenska pr-byrån Deportivo värvar – från den världsskända reklambyrån Droga5. Nytillskottet är Olle Isaksson, digital creative på Droga5 i Sydney, som tillträder i början av maj.


Ämnen i artikeln:

Mattias RongeDeportivoPR-ByråerDroga5

– Att han väljer en pr-byrå som Deportivo och inte en reklambyrå är stort för oss, säger Mattias Ronge, vd på Deportivo, i en kommentar.

Droga5, grundad av reklamstjärnan David Droga 2006, har förutom i Sydney kontor även i New York och London.

– Jag har en längre tid följt Deportivo och blivit väldigt imponerad av alla de jobb de gjort. Det är ofta jag tänkt att fasen, den där iden skulle man ju själv velat komma på. Deras filosofi är någonting jag verkligen delar, och att se den tillämpad i varje kampanj  istället för att bara prata gör att det känns det grymt kul att få komma hem och fortsätta på Deportivos resa, säger Olle Isaksson i ett pressmeddelande.

Han har examen från Berghs School of Communication interaktiva diplomutbildning 2010. Direkt efter examen flyttade han till New York och började på Great Works. Efter New York gick flytten till Sydney och Droga5.

Olle Isaksson har vunnit priser i Cannes Lions, Clio Awards, D&AD, Eurobest, Guldägget och på Droga5 har han jobbat med bland annat Qantas, Woolworths och Kraft.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.