Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Det håller inte, kungen!"

Publicerad: 24 maj 2011, 12:43

Kungens kommentar på vännen Anders Lettströms kontakter med maffian är inte nog. Det menar Birger Östberg, pr-konsult på Westander. – Kungen måste sluta kommunicera via ombud, monologer och kommunikér. Det håller inte i dagens medielandskap. Han måste träda fram och lägga alla korten på bordet, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Kungen

Foto: Yngve Rådstedt/SCANPIX

Kungens skriftliga uttalande efter Anders Lettströms brev räcker inte enligt Birger Östberg.
– Kungen måste sluta kommunicera via ombud, monologer och kommunikér. Det håller inte i dagens medielandskap. Han måste träda fram och lägga alla korten på bordet

Han fortsätter:
– Han måste börja med en fullständig redogörelse av de uppgifter som han känner till i den här historien. Och, vara beredd att svara på följdfrågor. Det är vad som krävs för att bygga upp ett tillräckligt förtroende för hans version av den här historien.

Kungens skriftliga kommentar

"Med anledning av de senaste uppgifterna i media vill jag säga att det är bra att vissa klargörande fakta har kommit fram på det här sättet. Jag tar självklart avstånd från all form av förhandling med kriminella"

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Kungen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.