Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Det här är asfett”

Publicerad: 14 april 2011, 08:53

Rebecca & Fiona är svenska affischnamn i adidas globala kampanj ”all adidas”. Nu anordnas ”adidas feta dj-­skola med Rebecca & Fiona” för unga talanger mellan 16 till 20 år på Fotografiska museet i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

AdidasRebecca & Fiona

Dj-duon Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick, som synts i den populära realityserien Rebecca & Fiona på SVT Play, är svenska ”ambassadörer” i adidas globala kampanj "all adidas”.

Sportjätten anordnar nu även ”adidas feta dj-­skola med Rebecca & Fiona” för unga talanger mellan 16 till 20 år på Fotografiska museet i Stockholm.

Dj-skolan som äger rum en heldag har 20 platser. Man anmäler sig på sajten adidasfetadjskola.se.

– Dj-skolan är något som vi har drömt om att göra länge. När vi är ute och spelar får vi ofta mycket frågor kring dj-ande och många mejlar och kommenterar på vår blogg och frågar om hur man blir dj. Vi har velat göra något för våra fans länge och nu har vi fått möjligheten att ha dj-skola i samarbete med adidas, vilket är asfett, säger Rebecca & Fiona i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

AdidasRebecca & Fiona

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.