lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Det har varit lite smått panik”

Publicerad: 13 november 2013, 12:07

Alexandra Öfwerman.

Foto: Pressbild.

Backstreet Boys har en diger kravlista inför inspelningarna av SVT-showen ”Settman på plats” i dag. – Det har varit lite smått panik så jag är glad att jag har ett stort kontaktnät. Nu hoppas vi bara på att vi hinner få hit rätt märke på mandlarna som de vill ha, säger Alexandra Öfwerman, Sverigechef på Polhem PR till Aftonbladet.

Ämnen i artikeln:

Alexandra ÖfwermanPolhem PR

MH

Magnus Helander


Polhem PR har kopplats in för att tillgodose det forna pojkbandets alla krav under Sverige-besöket.

Inför inspelningarna med Peter Settman har bandmedlemmarna skickat tre sidor  med krav, uppger Aftonbladet. Bland måste alla synliga rör i logen kläs in och  ”fula” väggpartier täckas med tyg. Dessutom vill de ha golvlampor,  helkroppsspeglar, cigaretter, smörgåsar med jordnötssmör och  vindruvssylt, men absolut inte Evian-vatten, skriver Aftonbladet.

Alexandra Öfwerman, Sverigechef på Polhem PR, fick listan för fem dagar sedan och har sedan dess jobbat stenhårt med att göra om i SVT:s loger och uppfylla bandets önskemål.

– /.../ det är klart att de ska kunna få sina speciella tuggummin hit eller dit  eller nån jordnötssmörgås med vindruvstjafs på. Jag kunde kanske ha  tyckt att det vore roligare om de ville testa något svenskt när de kom  hit, men samtidigt förstår jag att det kan vara skönt att få det man  gillar och känna sig som hemma oavsett var man kommer i världen, säger  Alexandra Öfwerman till Aftonbladet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev