Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

DI-profil till Hill+Knowlton

Publicerad: 31 maj 2013, 08:44

Mikael Törnwall.

Foto: Bokförlaget Atlas.

Hill+Knowlton Strategies förstärker sin seniora rådgivning med journalisten Mikael Törnwall från Dagens Industri.


Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton StrategiesDagens Industri

Mikael Törnwall  har arbetat på  Dagens Industri sedan 2002. Under åren 2007 till 2011 var han  tidningens USA-korrespondent. Han har även ett  förflutet som journalist på bland annat Computer Sweden och  Finanstidningen. Mikael Törnwall är också författare till boken ”USA – vid  ett vägskäl”.

På Hill+Knowlton  Strategies kommer Mikael Törnwall att vara senior rådgivare med  ett speciellt fokus på Corporate Storytelling, Finansiell kommunikation,  krishantering samt medieträning för byråns etablerade kunder. Han ska även vara en ”strategisk viktig resurs för byråns växande skara av  uppdragsgivare bland snabbväxande teknikföretag”, enligt ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att  börja på Hill+Knowlton Strategies och arbeta med strategisk  kommunikation för den typ av företag jag bevakat som journalist under  många år, säger Mikael Törnwall.

– Vi är självklart både  glada och stolta att vi lyckats knyta en så pass meriterad person som  Mikael till H+K Strategies, säger Mats Fogelberg, vd på H+K Strategies  Sweden AB.

– Utöver Mikaels långa och djupa erfarenhet av  framförallt teknologi och innovationsföretag ser vi hur våra nuvarande  och blivande kunder kommer att dra nytta av hans erfarenheter kring  amerikansk politik och ekonomi."

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.