Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Diplomat gör miljonvinst

Publicerad: 9 april 2015, 10:12

Oscar Hyléen.

Det går bra för Diplomat-gruppen. Fjolårets rörelseresultat visar 6,1 miljoner och intäkten ökade med 19 procent.


Ämnen i artikeln:

Youme AgencyOscar HyléenDiplomat Communications

Diplomat-gruppen består av Diplomat Communications AB och YouMe Agency. Den sammantagna nettoomsättningen visade 62 miljoner kronor under 2014, byråintäkten 50,6 miljoner.

Fristående landar Diplomat Communications nettoomsättning på 46,9 miljoner för 2014, jämfört med 43,6 året innan. Rörelseresultatet landade på strax över 6 miljoner kronor, jämfört med 3,6 2013.

Pr-byrån gjorde en utdelning till ägarna på 4,5 miljoner kronor, motsvarande 45 kronor per aktie. Det senaste året har de knutit till sig före detta toppolitiker som Mona Sahlin, Mats Odell och Lars Leijonborg och även den förra SVT-vd:n Eva Hamilton.

– 2014 var ett bra verksamhetsår för Diplomat-gruppen. Bakom den här utvecklingen ligger vårt fokus på att arbeta integrerat för våra kunder. Vi är duktiga på att gifta samman de olika delarna i vårt erbjudande och bidra till att lösa flera olika typer av kommunikationsutmaningar med en och samma kontaktpunkt för kunden, säger Oscar Hyléen vd och partner, i ett pressmeddelande.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.