Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Diplomat knyter till sig pr-veteran

Publicerad: 19 januari 2015, 13:06

Rita Platzer

Foto: Pressbild: Rppr

Rita Platzer blir ny senior rådgivare på Diplomat Communications. Här kommer hon att arbeta vid sidan av sin egen verksamhet.


Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

Rita Platzer har drivit sitt företag Rita Platzer PR sedan 1980 och är känd som en pionjär inom kommunikation och kreativa pr-lösningar.

– Rita Platzer är en av Sveriges mest erfarna PR-konsulter inte minst inom life   science och BTC Vi är glada över att nu knyta Rita till Diplomat   Communications. Hon kommer att bidra med viktig kunskap och kloka   perspektiv i våra kundsamarbeten, säger Oscar Hyleén, vd i Diplomat   Communications i ett pressmeddelande.

Rita Platzer gör sin första arbetsdag på Diplomat Communications under måndagen och kommer dela   sin tid mellan uppdrag i Diplomat Communications och sin egna verksamhet.

– Jag trodde att jag hade gjort allt. Men så var det inte. En ny spännande dörr har   öppnats. Det här ska bli kul! Och jag hoppas att mina erfarenheter och   engagemang ska komma till nytta i min nya roll, säger Rita Platzer i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.