fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Diplomat ökade under 2016

Publicerad: 28 mars 2017, 11:45

Oscar Hyléen.

Foto: Pressbild

Diplomatgruppen, som består av Diplomat Communications, YouMe Agency, och Repeat Studio, ökade omsättningen med 25 procent under 2016.

Ämnen i artikeln:

Youme AgencyDiplomat CommunicationsOscar HyléenPR-Byråer

FT

Fredrik Thambert


Förra året omsatte byrågruppen 74 miljoner kronor, vilket är en ökning med 25 procent jämfört med året innan. Den samlade byråintäkten exklusive koncerninterna elimineringar ökade med 19 procent till 56 miljoner under 2016, enligt ett pressmeddelande. Vad resultatet landade på går de emellertid inte ut med. Per den 31 december 2016 hade Diplomatgruppen 45 personer anställda.

– Diplomatgruppen är i en tillväxtfas och vi växer i alla delar av verksamheten. Under 2016 har vi tagit marknadsandelar och startat ny verksamhet. Under året har vi också flyttat till större lokaler för att möjliggöra fortsatt utveckling och expansion. Vi ser fortsatta tillväxtmöjligheter inom flera områden och planerar för organisk tillväxt, nya samarbeten och verksamhetsetableringar, säger koncernchefen Oscar Hyléen i en kommentar.

Diplomat Communications grundades 2003 av Björn Nyblom, Gunnar Sonesson och Anders Oremark, som alla är verksamma i företaget. 2010 grundades varumärkesbyrån YouMe Agency. Under 2016 startades digitala strategibyrån Repeat Studio.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev