Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

DN sponsrar halvmaran

Publicerad: 11 mars 2011, 12:49

Dagens Nyheter gör en stor satsning på löpning och skriver ett treårskontrakt som titelsponsor för Stockholms Halvmarathon. Samarbetet kommer att synas för första gången den 17 september då årets lopp avgörs.


Dagens Nyheter har under många år sponsrat DN-Galan, som är Sveriges största årligen återkommande sportevenemang. Nu gör tidningen en satsning som riktar sig mot både elitidrottare och vanliga motionärer.

– De senaste åren har intresset för löpning ökat kraftigt. Genom vårt engagemang i Stockholms Halvmarathon får vi möjligheten att möta våra läsare på en ny arena samtidigt som det är ett evenemang som syftar till bättre hälsa, säger Johan Othelius, Marknad och Försäljningsdirektör på Dagens Nyheter.

Stockholms Halvmarathon är 21 098 meter lång med start och mål vid Slottet. Tävlingscenter är Kungsträdgården, där DN kommer att finnas på plats med aktiviteter både för barn och vuxna.

– Stockholms Halvmarathon välkomnar DN som titelsponsor och ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans, säger Ulf Saletti som ingår i tävlingsledningen     för DN Stockholm Halvmarathon.

Årets upplaga arrangeras lördagen den 17 september 2010 av Hässelby SK, Spårvägens SK och Turebergs FK.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.