Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Dominika Pezcynski slutar fronta för Victoria Milan

Publicerad: 10 februari 2014, 13:47

Dominika Pezcynski.

Army of Lovers-sångaren, medieprofilen och pr-konsulten Dominika Pezcynski slutar att agera talesperson för otrohetssajten Victoria Milan, men fortsätter ändå som pr-konsult.
– Jag har hållit på med det i tre år och nu får det räcka, säger hon.
Hennes byrå Mafioso ökar vinsten med drygt 800 000 kronor.


Ämnen i artikeln:

Victoria MilanKändishoppetJan GuillouPå SpåretViggo CavlingMafiosoDominika Peczynski

Dominika Peczynski lever ett hektiskt liv. Hon har bland annat deltagit i  Kändishoppet, medverkat i På Spåret och är medlem i Army of Lovers  igen.

Hon driver dessutom pr-byrån Mafioso, där hon bland annat har  agerat talesperson åt otrohetssajten Victoria Milan. Nu slutar hon med  den delen av uppdraget, men fortsätter att jobba som pr-konsult åt bolaget.

Varför slutar du med det?
– Det är svårt  att förklara, men jag tycker att förändring är ett självändamål i sig. Det var roligt för att det var lite omskakande, men nu har jag hållit på  med det i tre år och det känns inte längre så omskakande. Så nu måste  jag hitta på något nytt omskakande att göra, säger hon.

Sajten har utsatts för en hel del kritik, men Dominika Pezcynski har hela tiden menat att folk ändå är otrogna.

Hon tror heller inte att hon har förlorat potentiella kunder på grund av sitt uppdrag som talesperson otrohetssajten.
–  Om man har synpunkter på mig så hade man det även innan jag började  jobba med Victoria Milan. Jag har snarare hört många som har sagt att  jag har gjort ett jäkla bra jobb med Victoria Milan, säger Dominika Pezskynski.

Mafioso  har generellt sett haft ett mycket starkt räkenskapsår och ökat  finansnettot med drygt 800 000 kronor till nära 1,1 miljoner kronor.

–  För mig handlar det om hur jag mår. Är jag på hugget så går det bra och  jag har varit på hugget under de senaste tre åren, säger Dominika  Peczynski.

Hon beskriver att hon gick igenom någon form av utbrändhet 2008/2009.

– Det var ingen hit precis och det påverkade också ens ekonomi i allra högsta grad, säger Dominika Peczynski.

Men det var då det. Nu är det alltså andra tongångar som gäller.

Hon  har också gjort en förändring i ägarskapet av byrån i det att förre  jämställdhetsministern Nyamko Sabunis pressekreterare, Yoav Bartal, äger  hälften av Mafioso.

– Vi kör det som ett familjeföretag, säger Dominika Pezcynski.

Hon känner sig också nöjd med sin insats i På Spåret, där hon gick till kvartsfinal.

Hon jobbar också hårt med Army of Lovers.
–  Jag ger ju inte upp mitt daytime-jobb för Army of Lovers precis. Vi är  medelålders och kan inte satsa på att bli popstjärnor igen. Alexander  Bard har ju också Idol på fredagarna. Men vi ligger just nu på plats  nummer 18 på den amerikanska billboardlistan, säger Dominika Pezcynski.

Hon  gör även Maktpoddden ihop med författaren och medieentreprenören Viggo  Cavling.  Den har cirka 10 000 lyssnare per avsnitt, men hon får inte  in några pengar på den ännu.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.