Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Doppings nya pr-jobb

Publicerad: 2 juli 2010, 11:52

Staffan Dopping blir ny konsult på pr-byrån K Street Advisors.  Dopping var fram till 2008 informationsdirektör i Försvarsmakten och under flera år programledare i radio och tv.


Ämnen i artikeln:

Staffan Dopping

Staffan Dopping.

– Det här känns jättekul, säger Staffan Dopping. I K Street har jag hittat ett gäng som passar mig.
Sedan han lämnade Försvarsmakten har han arbetet i eget kommunikationsföretag, bland annat med medieträning och som moderator.

Staffan Dopping jobbade på Radio Stockholm på 80-talet när stationen bröt sig ur det så kallade ”lokalradiofönstret” och började sända ”Sommarpuls” och ”Storstadspuls”, med musikradio och direktrapporter från stan. Dopping var tillsammans med Ulo Masing programledare. Han har efter det jobbat för SR, SVT och Tv4, men blev informationsdirektör i Försvarsmakten 2005.

K Street har i dag sju konsulter, och blir åtta med Dopping. Byrån har främst inriktning på tunga rådgivningsuppdrag. Seniorkonsulten och branschveteranen Lars Thalén har till exempel varit inkopplad som kriskonsult åt LO-ordförande Wanja Lundby-Wedin i samband med AMF-affären, liksom åt Systembolaget efter mutskandalen.

Byrån leds av Lars son Carl Thalén, och bland konsulterna finns också Theo Martins, som under uppbyggnaden i Sverige ledde Hill & Knowlton.

Staffan Dopping börjar arbeta åt K Street omedelbart.

Janne Sundling

Ämnen i artikeln:

Staffan Dopping

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.