Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Duo till Widespace styrelse

Publicerad: 13 juli 2016, 14:21

Stewart Easterbrook och Gregg Colvin.

Foto: Pressbilder/Widespace

Widespace, som specialiserar sig på mobilannonser, tar in branschprofiler


Ämnen i artikeln:

Widespace

Starcoms förre vd Stewart Easterbrook har flera uppdrag som strategisk rådgivare för teknikbolag. Nu tar han med sin erfarenhet av marknadsföring och digitala medier till Widespace styrelse, där han tillsammans med Gregg Colvin ska agera rådgivare.
– Widespace är unika genom att erbjuda den typ av varumärkeskampanjer vi är vana vid att se i traditionella kanaler, men via mobilen. Företagets framgång kommer ur en djup förståelse för annonsbranschen, fantastisk teknik och ett team av talangfulla medarbetare. Jag ser nu fram emot att få bidra till Widespace fortsatta resa, kommenterar Stewart Easterbrook.

Gregg Colvin har en bakgrund som vice vd på Fox Network Group och chief operating officer på Universal McCann.
– Det är idag otroligt spännande att jobba inom mobil annonsering, i synnerhet med Widespace som leder utvecklingen av mobilen som premiumkanal för varumärken. Min roll är att ge råd och stöd kring hur företagets erbjudande kan utvecklas och anpassas till nya marknader, säger han.

I styrelsen sitter även Widespace största investerare, Industrifonden och Northzone, samt företagets båda grundare Patrik Fagerlund och Henric Ehrenblad.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Widespace

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.