Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

E.ON värvar från Stadsmissionen

Publicerad: 2 juni 2014, 08:05

Yvonne Borg

Foto: Pressbild: E.ON

Yvonne Borg, hämtas från rollen som kommunikationsansvarig för Stockholms Stadsmission och kommer att börja på jobbet som kommunikationsdirektör den 1 september.


Ämnen i artikeln:

E.ON

På Stockholms Stadsmission har Yvonne Borg varit kommunikationschef och insamlingsansvarig sedan 2009. Dessförinnan varit marknadsansvarig på bland annat Bostream och Ericsson.  

– Jag är glad att kunna välkomna Yvonne till E.ON och jag är säker på att hon med sin bakgrund inom marknad och samhällsfrågor kommer att vara med och driva oss framåt på ett bra sätt, säger Jonas Abrahamsson, koncernchef E.ON Sverige i ett pressmeddelande.

Yvonne Borg kommer att ingå i E.ON Sveriges koncernledning. Hon kommer att ansvara hon för den samlade externa kommunikationen med varumärke och corporate communication, koncernens interna kommunikation, samhällsengagemang och hållbarhet samt politiska frågor. Viktoria Bergman arbetar på E.ON fram till mitten av juli. Tillförordnad kommunikationsdirektör fram till 1 september är Roger Strandahl, chef för Corporate Communication.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

E.ON

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.