Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Edelman blir Betssons pr-byrå

Publicerad: 28 januari 2011, 11:49

Spelbolaget Betsson väljer Edelman som ny pr-byrå. Ambitionen är att ge marknadsföringen ett större pr-fokus.


Ämnen i artikeln:

EdelmanBetsson

Betsson slåss likt flera andra utländska spelbolag om den svenska marknaden, där Svenska Spels monopol alltjämt råder. Nu har man inlett ett samarbete med Edelman och planerar att satsa mer på sin marknads-pr.

-  När vi nu under 2011 väljer att lägga mer resurser än tidigare på vårt PR-arbete så är vi väldigt nöjda med att kunna samarbeta med Edelman. De har visat en kreativ och strategisk höjd, vilket var avgörande vid valet av PR-byrå, säger Thomas Bertilsson, PR ansvarig på Betsson i ett pressmeddelande.

På Edelman glädjer man sig givetvis åt den nya kunden.

-  Betsson är ett företag som särskiljer sig från andra spelbolag på marknaden, de vågar sticka ut hakan och agera vågmästare. Ett spännande företag som vill göra det annorlunda och öppna nya dörrar inom branschen. Det kommer bli oerhört intressant och framför allt fantastiskt roligt att göra denna resa tillsammans med Betsson,  säger Alexander Westrup, kundansvarig för Betsson på Edelman i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

EdelmanBetsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.