Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Edelman blir Ryan Airs svenska pr-byrå

Publicerad: 27 februari 2014, 09:42

Det europeiska lågprisflygbolaget Ryanair meddelar idag att Edelman vinner den svenska pr-uppdraget efter en omfattande pitch.


Ämnen i artikeln:

EdelmanRyanair

I samband med att Ryanair fortsätter att växa i Sverige kommer Edelman nu att arbeta tillsammans med Ryanairs press-, sälj- och marknadsteam.

Detta är den senaste åtgärden som Ryanair vidtagit för att förbättra plattformen för kundkommunikation. Tidigare har ett antal digitala marknadsföringsinitiativ tagits; en ny hemsida för Ryanair.com, kundregistreringstjänsten "My Ryanair" och lanseringen av det officiella Twitter-kontot @Ryanair, allt som en del av ett bredare förbättringsprogram.

– Som en av världens ledande PR-byråer är vi glada att utse just Edelman till vår nya PR-partner för Sverige, säger Ryanairs kommunikationschef Robin Kiely. Ryanair fortsätter att förbättra kundservicen och passagerarkommunikationen genom en rad förbättringar och initiativ och vi ser fram emot att arbeta med Edelman nu när vi ökar vår flygtrafik i Sverige.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

EdelmanRyanair

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.