Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Efter Zlatan och Messi – Marta stärker Mikz

Publicerad: 22 juli 2014, 07:38

Marta

Foto: Kampanjbild

Sedan tidigare ingår Zlatan Ibrahimovic och Leo Messi i Mikz stall. Inom kort kommer den brasilianska damfotbollsstjärnan Marta att lansera sin egen kanal under Mikz flagg.


Ämnen i artikeln:

Dan OlofssonMikz

Marta skrev i går på för FC Rosengård och lämnar fotbollsklubben Tyresö som gick i konkurs tidigare i år. Nu står det klart att den brasilianska fotbollsartisten startar sin egen kanal i appen Mikz som ägs av entreprenören Dan Olofsson.

Tidigare fick Zlatan Ibrahimovic fått stort uppmärksamhet när han lanserade sin egen kanal och Aftonbladets chefredaktör kritiserade Zlatan Unplugged.

– Det som stör mig med Zlatan-appen mest är en del av de kommentarer som säger "Äntligen nu blir vi av med journalisterna och dess elaka vinklingar. Nu kommer Zlatan prata direkt. Jag undrar hur de tänker om man går in i Zlatan-appen, sade Jan Helin i podcasten "Mattsson Helin" i oktober förra året.

I våras startade även den argentinska fotbollsstjärnan Leo Messi sin egna kanal i Mikz app.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dan OlofssonMikz

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.