Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ehrenberg Sørensen startar upp PR-avdelning i Köpenhamn

Publicerad: 12 september 2018, 13:24

Kommunikation samlar de skandinaviska marknaderna under en gemensam avdelning i tillägg till kontoren i Stockholm och Oslo., där Tina Baungaard-Jensen tillträder som Director of PR Scandinavia.

Foto: Lars Møller

Kommunikationsbyrån Ehrenberg Sørensen etablerar avdelningen PR Scandinavia i Köpenhamn.


Den nya avdelningen ska tillmötesgå internationella kunder som vill nå ut till flera skandinaviska marknader, och ambitionen är att samla byråns skandinaviska PR-tjänster under en och samma avdelning. Avdelningen ska möta en efterfrågan av kommunikationslösningar över flera skandinaviska marknader.

– Vi ser en tydlig tendens bland våra internationella kunder som betraktar Skandinavien som en och samma marknad, även om de politiska, kulturella och sociala skillnaderna mellan de skandinaviska länderna kan variera stort. Vi har verkat över flera marknader sedan vår start för snart 25 år sedan och har idag en stark expertis på de individuella marknaderna i kombination med det skandinaviska helhetstänk som internationella kunder efterfrågar. Att samla våra marknader under en avdelning och centralisera vårt skandinaviska erbjudande känns som ett naturligt steg i utvecklingen av vår byrå, säger Allan Sonne Sørensen, Partner & CEO.

Den nya avdelningen ska ledas av Tina Baungaard-Jensen, tidigare ansvarig för byråns verksamhet i Danmark.

– Det finns stora möjligheter att förverkliga den potential som våra kunder har i Skandinavien – både över flera marknader och på de enskilda marknaderna. Att samla stark kompetens från hela Skandinavien under en avdelning ger oss stora fördelar, energin blir som högst och vi kan skapa bäst resultat när vi arbetar nära varandra", säger Tina Baungaard-Jensen, Director of PR Scandinavia.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.