Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ehrenborg ny huvudsponsor till IFK Göteborg

Publicerad: 16 augusti 2013, 10:18

Avtalet sträcker sig över 3,5 år och innebär att golvföretaget Ehrenborgs logga kommer att exponeras på matchtröjans rygg


Ämnen i artikeln:

IFK Göteborg

Utöver exponeringen på matchtröjan ser Ehrenborgs vd Jörgen Warsell ett stort värde i det affärsnätverk som utgörs av föreningens partners.

– IFK Göteborg har skapat ett av Västsveriges starkaste nätverk och vi tilltalas av deras arbetssätt, säger han. Vi för redan diskussioner med partners inom nätverket trots att bläcket på avtalet knappt har torkat.

För IFK Göteborgs del är Ehrenborgs inträde i den blåvita partnerfamiljen ett gott betyg till verksamheten.

– Vi är mycket glada över att Ehrenborg väljer att bli huvudsponsor till IFK Göteborg. Inte minst för att det bekräftar att vårt arbete för att skapa ett nätverk med tydligt affärsfokus bland våra partners lönar sig, säger Fredrik Abrahamsson, försäljningschef på IFK Göteborg.

Ehrenborg är specialiserat på miljösmarta golv till offentliga miljöer. Kunderna utgörs främst av kommun, landsting, arkitekter, inredare, entreprenörer och kedjeföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och säljkontor i Stockholm, Malmö, Sundsvall och Herning i Danmark.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

IFK Göteborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.