Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ekonomijournalist blir pr-konsult

Publicerad: 27 september 2010, 10:00

Richard Björnelid, tidigare mångårig medarbetare och redaktionschef på Veckans Affärer, blir pr-konsult på byrån Publik.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerPublik

Richard Björnelid.

Förre ekonomijournalisten Richard Björnelid sin tjänst som projektledare och pr-konsult på Publik i oktober, skriver Publik i ett pressmeddelande.

– Efter alla år inom journalistiken känns det fräscht att börja med något nytt och att tänka i lite andra banor. Det är särskilt stimulerande att jag har hittat fram till ett så framgångsrikt och skönt gäng som Publik, säger Richard Björnelid i en kommentar.

– För oss innebär rekryteringen av Richard att vi tillför senior kompetens och stärker oss rejält inom flera av våra områden – bland annat ekonomi och finans. Dessutom är han en väldigt driven skribent, säger Publiks vd Krister Insulander.

Publik har dämed rekryterat tre personer i år. Byrån, som i fjol omsatte 17 miljoner med ett resultat på 2,8 miljoner kronor, har 13 medarbetare.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerPublik

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.