Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Eldorado släpper fruktig sommarkollektion

Publicerad: 26 juni 2020, 10:22

Eldorados börjar snart kunna bygga en backkatalog av alla sina klädsläpp. Nu är det varumärkets juicer som får pryda skjortor, babyxor och visir när Eldorados tar fram en sommarkollektion för andra året i rad.


Ämnen i artikeln:

EldoradoRedgert Comms

I samarbete med Redgert Comms har Axfood-ägda varumärket Eldorado släppt jultröjor, Instagramfilter, streetwear. Desigenen hämtar inspiration från Eldorados egna produkter och i årets kollektion ingår en baddräkt, en sidenscarf, ett solvisir, en skjorta och ett par badbyxor – där varumärkets klassiska juicer står i centrum.

– Våra tidigare kollektioner har fått enormt bra spridning och särskilt bland unga, vilka är vår primära målgrupp. Detta är ett bevis på att vi satsar rätt i vår innovativa kommunikation.​ Det känns otroligt härligt att sommarkollektionen nu har blivit en tradition, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation, egna märkesvaror, Axfood i en kommentar.

Kollektionen som ska få spridning på sociala medier har plåtats med Sverigeeliten i vattenskidor. Mönstret till den grafiska sidenscarfen är designoriginalet som används vid tryck av apelsinjuiceförpackningen.

Det lila setet är sytt i ett specialdesignat tyg med prints från olika juicedrycker och med ett bakgrundsmönster från Eldorados grillost. Apelsinjuicen återkommer även som mönster på den vita baddräkten.

– Det är fantastiskt roligt att få vara med på Eldorados varumärkesresa och inför denna säsong har vi siktet på att överträffa fjolårets succé ”Rökta musslorna”. Efter att vi satte den läskande designen började vi luska i om att det gick att plåta av allt på vattenskidor – något ni nu får se resultatet av, säger Chloë Bernhardsson, byråchef på Redgert Comms i en kommentar.

Kollektionen finns till försäljning i limiterad upplaga på Eldoradovaror.store från och med fredagen den 26 juni.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

EldoradoRedgert Comms

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.