Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Emma Stjernlöf lämnar Adidas för Google

Publicerad: 19 maj 2011, 12:58

Emma Stjernlöf, pr-chef för Adidas i Norden blir kommunikationschef för Google i Norden – en nyinrättad tjänst. – Jag kommer att driva business-to-business-delarna, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

AdidasEmma StjernlöfGoogle

Emma Stjernlöf. Foto: Björn Elgstrand.

Emma Stjernlöf har i flera år varit pr-chef för Adidas i Norden. Nu går hon vidare till ett nytt toppjobb som kommunikationschef för Google. Hon kommer att jobba ihop med den nuvarande kommunikationschefen Andreas Svenungsson.

– Det känns fantastiskt kul. Det är blandade känslor så klart, jag har trivts så bra på Adidas där jag har varit i fyra och ett halvt år, säger Emma Stjernlöf som ska driva B2B-kommunikationen.

– Jag kände att det var dags för nästa utmaning. Och Google kan mätta alla mina behov. Det är världens mest spännande varumärke, säger hon.

Emma Stjernlöf tillträder i augusti.

– Vi har utökat den vårt nordiska kommunikationsteam. Emma Stjernlöf kommer att ha ansvar för den affärsdrivande kommunikationen, säger Andreas Svenungsson till Resume.se.

– Emma har rätt kvalifikationer och en bra bakgrund för att jobba för oss, fortsätter han.

– Hon kommer att tillföra mycket med sin erfarenhet. Dels från hennes år på byrå men också eftersom jobbat i många år på nordisk basis och kan hantera många marknader samtidigt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

AdidasEmma StjernlöfGoogle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.