Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Emma Stjernlöf till Care of Haus

Publicerad: 18 februari 2013, 10:18

Emma Stjernlöf.

Foto: Andreas Elgstrand.

Care of Haus värvar Emma Stjernlöf på Google till sin styrelse. Därmed återvänder hon till byrån där resan en gång startade.


Ämnen i artikeln:

Emma StjernlöfCare of Haus

Emma Stjernlöf hamnade nyligen på Veckans Affärers lista över supertalangerna i svenskt näringsliv. Nu står det klart att hon vid sidan av jobbet som nordisk kommunikationschef på Google ingår i kommunikationsbyrån Care of Haus styrelse.  

– Det är en cirkel som sluts. Jag fick göra min första praktik på Care of Haus för cirka tolv år sedan och sedan dess har byrån utvecklats väldigt mycket. Jag hoppas framförallt kunna tillföra nya perspektiv från mina år som pr-konsult och som kommunikationschef för Adidas och Google, säger Emma Stjernlöf i en kommentar.  

Hon har redan hunnit med sitt första styrelsemöte.  

– Vi har sedan starten prioriterat att ha en aktiv extern styrelse för att utveckla Care of Haus. Nu tar företaget nästa steg och därför är vi extra glada att ha Emma Stjernlöf ombord, hon är en viktig strategisk rekrytering för det fortsatta arbetet i styrelsen, kommenterar styrelseordförande Staffan Braw.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Emma StjernlöfCare of Haus

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.