Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

En ny byrå är född – Paues Åberg Communications

Publicerad: 21 januari 2013, 06:29

Theodor Paues och Allan Åberg

I dag startar Paues Åberg Communications. En ny byrå med fokus på Corporate Communications och Public Affairs. Grundare och ägare i den nya byrån är Theodor Paues, fram till nu ägare och vd på Paues Public Affairs och Allan Åberg, tidigare partner och vice vd på Diplomat Communications.


Ämnen i artikeln:

Theodor Paues

– Tanken på att starta en byrå ihop har växt fram. Vi kommer att vara totalt fem medarbetare och får ett dubbelt så brett erbjudande tillsammans, säger Allan Åberg till Resumé.

Paues Åberg Communications kommer att erbjuda kvalificerad rådgivning och genomförandestöd inom Corporate Communications och Public Affairs.

Förutom grundarna består byrån av seniorkonsulterna Peter Wennblad och Kirsten Åkerman samt konsulten Philip Lerulf. Samtliga kunduppdrag som funnits i Paues Public Affairs överförs till den nya byrån.

– Theo är fokuserad på lobbying och opinionsbildning. Mitt område kommer att vara corporate communications, med interna och externa frågor för företag, säger Allan Åberg

Theodor Paues som tidigare vunnit Reumés pris som Årets lobbyist fyller i:

– Paues Åberg Communications har från start ett starkt erbjudande och kundunderlag, men det är bara början. Byrån har höga ambitioner och jag kan inte tänka mig en bättre partner i detta projekt än Allan Åberg. Han har en stark bakgrund som uppskattad rådgivare åt ledningar i ett flertal av landets mest välkända företag och organisationer och har också
erfarenhet från att leda en snabbväxande kommunikationsbyrå.

Det främsta målet för Paues Åberg Communications kommer att vara hög kvalitet och service till befintliga kunder. Därutöver ska byrån växa och inom de kommande fem åren etableras som en av de ledande i Sverige inom Corporate Communications och Public Affairs.

– Vi skapar nu den byrå vi själva skulle vilja anlita som köpare och jobba på som anställda. Att göra det tillsammans med Theodor Paues och de medarbetare vi har är extra roligt. Theodor är en av landets allra främsta konsulter inom lobbying och opinionsbildning och en framgångsrik företagare. Tillsammans har vi betydande kompetens och nätverk inom
näringsliv, media och politik som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar för våra uppdragsgivare, säger Allan Åberg.

Paues Åberg Communications drivs gemensamt av Allan Åberg och Theodor Paues och flyttar inom kort in i nyrenoverade lokaler på Stora Nygatan i Gamla stan i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Theodor Paues

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.