Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"En tjänst till alla uttråkade"

Publicerad: 6 september 2010, 10:01

Maud Olofssons bok går nu att lyssna på genom att ringa ett gratisnummer. Målgruppen är alla som behöver slå ihjäl lite tid. – Det här är en tjänst till alla uttråkade svenskar på buss och tåg. Ett bra sätt att döda tid på, säger Ola spännar (C), kampanjansvarig online.


Ämnen i artikeln:

Val 2010Maud OlofssonCenterpartiet

Maud Olofssons bok. Nu som telefontjänst.

Varje kapitel i boken ”Ett land av friherrinnor” har nu sitt eget telefonnummer. Genom att ringa dit går det att lyssna på Centerledarens alster som ska locka röster till partiet. Det tar mellan fyra till fem timmar att ta sig igenom hela boken, enligt Ola Spännar.

­ – Att lyssna på saker i sin telefon är vanligt nu för tiden. Men alla har inte en Iphone som kan tanka hem vår applikation, säger han.

Sedan tidigare finns boken i flera olika format. Den nya telefontjänsten lanseras nu inför valet.

Hur många hoppas ni ska läsa boken på det här sättet?

– Massor med folk hoppas vi så klart. Men även om det är bara en som lyssnar så är det ett tillskott. Det är fördelen med att köra flera format, det finns alltid något som passar.

Har du själv ringt och lyssnat på någon bok?

– Nej det har jag inte gjort. Jag har faktiskt ingen aning om det finns någon liknande tjänst, säger Ola Spännar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.