Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Eniro lyfter människorna bakom företagen – hyllar lokala hjältar

Publicerad: 22 augusti 2016, 08:28

Håkan driver Barber & Books på Södermalm tillsammans med frun Catarina.

Foto: Pressbild/Eniro

Sökjätten ska få snurr på sajten genom att göra nedslag hos lokala företagare, bland annat en vinylförsäljare och en herrfrisör.


Ämnen i artikeln:

Eniro

Eniro har samlat in berättelser om 25 lokala småföretagare i Stockholm som presenteras i video, bild och text på startsidan.
– Varje verksamhet och varje företag startar med en dröm och vi vill gärna hylla de företagare som har haft modet att förverkliga drömmen och därigenom prägla både deras lokala kvarter som samhället runt omkring oss. Vi går tätt inpå och delar företagarnas berättelser från källare, bakgårdar och butikslokaler. Det handlar om att hylla de företagare som bidrar till att göra skillnad i allas vår vardag, kommenterar Jan Vraagaard Jensen, marknadschef på Eniro.

Kampanjen ”Min historia – ditt kvarter” har tagits fram tillsammans med Patchwork Group. Man hoppas att porträtten ska spridas i sociala medier.
– Vi är stolta över att den ledande söktjänsten för personer och företag i Norden har valt Patchwork Group för att stärka deras varumärken – Eniro i Sverige, Krak i Danmark och Gule Sider i Norge. Strategin bakom den långsiktiga skandinaviska kampanjen är framtagen på huvudkontoret i Köpenhamn i nära samarbete med Eniro, men det är från våra lokala nordiska kontor som kampanjen verkligen får liv. Det är avgörande för kampanjens resultat att vi kan förankra kommunikationsinsatserna lokalt och alltid vara nära, säger Joakim Antelius, CEO på Patchwork Sweden.

I ett senare skede utvidgas kampanjen med berättelser från flera städer.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Eniro

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.