Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

EON-höjdare lämnar

Publicerad: 3 februari 2014, 13:31

Viktoria Bergman.

Foto: Pressbild.

Eljätten EONs ansvariga för stakeholder management, Viktoria Bergman, slutar. Hon har bland annat haft ansvaret för varumärke och kommunikation. Hon kom dessförinnan från Trelleborgs-koncernen, där hon hade varit ansvarig för corporate communications och även varit medlem i koncernledningen.


Viktoria Bergman har haft ansvaret för varumärke och kommunikation för EON i Sverige, men  även för Public Affairs och hållbarhetsarbetet i Norden.

Hon slutar nu på eljätten.
– Ja, det stämmer, men jag lämnar inte förrän i juli, säger Viktoria Bergman.

Hon kom från Trellborgs-koncernen, där hon hade varit ansvarig för corporate communications och medlem i koncernledningen.

"För E.ON är långsiktiga och uthålliga relationer med våra intressenter  avgörande. Jag är övertygad om att Viktoria, med sin mångåriga  erfarenhet från ledande roller inom kommunikation och stakeholder  management, kommer att vara en starkt bidragande kraft för att stärka  oss ytterligare i det arbetet", sade Jonas Abrahamsson, koncernchef på EON  Sverige i samband med att hon tillträdde.

Viktoria Bergman uppger att hon inte har klart med vad hon ska göra efter EON.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.