Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Erfaren konsult blir ny Hero

Publicerad: 19 oktober 2012, 14:18

Cecilia Strömmar

Foto: Hero Kommunikation

Hero Kommunikation har rekryterat Cecilia Strömmar som seniorkonsult. Hon har mångårig erfarenhet av branschen från bland annat Hill & Knowlton, Spider Relations. Hon kommer senast från Jung Relations och Star PR Group.


Ämnen i artikeln:

Hero Kommunikation

Cecilia Strömmar började som seniorkonsult på Hero Kommunikation i onsdags. Hon har 15 års erfarenhet av kommunikationsbranschen och kommer närmast från arbetat som seniorkonsult med ansvar för corporate communication på Jung Relations och Star PR Group.

Dessförinnan var hon account director på Hill & Knowlton och Spider Relations. Hon har också varit informationsansvarig på Previa och ansvarat för internkommunikationen på ett Ericssonbolag.

– Vi är jätteglada över tillskottet. Vi har fokus på business to business-kommunikation och hon har precis den bakgrunden vi söker efter, säger Hero Kommunikations vd Carolina Anestam till Resumé.

Carolina Anestam har tidigare haft Cecilia Strömmar som kollega under tiden på Spider Relations. På Hero Kommunikation kommer den nya seniorkonsulten att jobba med kunder såsom Samhall, Stockholm Business Region och Widstrand Advokatbyrå.

– Vi är kända för att kombinera engagemang med affärsnytta. Rekryteringen har också en kulturmässig fördel. Vi valde henne både av personliga och professionella skäl, säger Carolina Anestam.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hero Kommunikation

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.