Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Erfaren ledarskribent till Paues Åberg

Publicerad: 6 mars 2013, 10:25

Emma Wange

Foto: Pressbild

Paues Åberg Communications värvar Emma Wange som ny konsult till
byrån. Emma Wange har en bakgrund som ledarskribent och debattredaktör och kommer närmast från Liberala nyhetsbyrån, LNB.


Ämnen i artikeln:

Paues Åberg

Innan tiden som ledarskribent på LNB har Emma Wange arbetat på Göteborgsposten, Nerikes Allehanda, Bohuslänningen, Upsala Nya Tidning och Dagens Industri.

Efter juridikstudierna vid Lunds universitet har hon ägnat större delen av sitt yrkesliv åt åsiktsjournalistik. Nu blir hon konsult på Pauses Åberg.

– Vi har många uppdrag inom PA-området och ville knyta till oss en erfaren skribent som har djup insikt om hur det fungerar på en redaktion. Hon passar perfekt in i vår profil, säger Allan Åberg, partner på Pauses Åberg till Resumé.

Emma Wange kommer i huvudsak jobba med byråns uppdrag inom Public Affairs där byrån hoppas att hennes intresse för och kunskap kring näringslivsfrågor kommer att bli värdefulla.

– Efter många år i en tidningsbransch som präglas av konstanta nerdragningar känns det otroligt spännande att få komma in i en dynamisk bransch och ett snabbväxande företag. Jag ser fram emot att omsätta mina kunskaper och erfarenheter till nytta för Paues Åbergs kunder, säger Emma Wange.

Emma Wange började på Paues Åberg den 4 mars.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Paues Åberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.