Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ex-ministerns stab startar byrå

Publicerad: 22 oktober 2014, 10:14

Anna-Karin Hatt.

Foto: Johan Ödmann.

Knappt har de hunnit lämna regeringskansliet innan det har blivit dags att erbjuda lobbytjänster. Den tidigare IT-ministern Anna-Karin Hatts (C) medarbetare Henrik Ishihara, Hannes Carl Borg och Jonas Johansson startar Jobois.


Ämnen i artikeln:

Anna-Karin Hatt

Trion som står bakom Jobois driver varsin egen firma, men gör nu gemensam sak. Med den nya byrån vill de hjälpa intressenter att lyfta upp politiskt intressanta frågor på agendan och påverkar beslutsprocessen, skriver VA Telekommarknaden.

Alla tre ingick i IT- och energiminister Anna-Karin Hatts stab. Henrik Ishihara var politiskt sakkunnig för IT, Hannes Carl Borg detsamma för energi och Jonas Johansson var pressekreterare.

"Jobois är ett samarbetsprojekt mellan dessa och tar fasta på de gemensamma kunskaper och erfarenheter som vunnits genom att tillsammans arbeta med komplicerade politiska processer" skriver de själva på sajten.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Anna-Karin Hatt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.