Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Expressen värvar från AIK

Publicerad: 23 januari 2012, 13:04

Johan Cederbrant.

Expressen värvar från – AIK Fotboll. Det är klubbens marknadschef Johan Cederbrant som blir affärsutvecklare på kvällstidningen, med inriktning på sport. – Det var ett gyllene tillfälle att göra något annat, säger han till Resume.se.


AIK Fotbolls försäljnings- och marknadschef Johan  Cederbrant lämnar klubben efter sex och ett halvt år. I stället blir han affärsutvecklare på Expressen, med inriktning på sport.

– Vi har haft Expressen som samarbetspartner länge och jag har lärt känna lite folk där och jag fick en förfrågan. Det kändes som ett gyllene läge att gör något annat efter nästa sju år i AIK Fotboll, säger Johan Cederbrant till Resume.se.

Johan Cederbrant kom från UPC till AIK Fotboll som konsult i september  2005 och anställdes några månader senasre som försäljnings- och marknadschef.

– Det har varit en fantastiskt händelserik period i mitt liv och det  har varit inspirerande att se hur kundbasen har ökat och samtidigt levt  med det stora engagemanget som finns bland AIK Fotbolls  samarbetspartners. Det är självklart tråkigt att lämna alla mina  arbetskamrater, men samtidigt inspirerande att möta nya utmaningar med  affärsutveckling på Expressen.

– Jag önskar AIK all lycka under den  spännande tiden som klubben nu står inför med det sista året på Råsunda  samt det första året på Swedbank Arena, säger Johan Cederbrant.

Exakt datum för när Johan Cederbrant lämnar AIK Fotboll är inte spikat än. Det är inte klart med efterträdare. Rekryteringsprocessen är inledd.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.