Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Facebooks pr-byrå byter namn

Publicerad: 26 mars 2012, 12:18

Kjell G. Hjelm.

Foto: Pressbild.

Pr-byrån Helm1 PR byter namn till Northern Link PR Sverige. Helm1 PR är bland annat pr-byrå åt Facebook och drog igång 2010. Enligt byrån är namnbytet ett naturligt steg i och med att byrån har vuxit i Norden.


Northern Link PR, som bolaget precis har bytt namn till, arbetar med Norden-uppdrag för Facebook och Tata Consultancy Services.

Företaget har också fått en rad nya uppdrag i Sverige under de sista månaderna, vilket bland annat rör Readsoft, Jaspersoft och Netgear.

Huvudägare i bolaget är Kjell G. Hjelm, Jan Fredriksson och Ib Kunöe.

Bolaget startade 2010 och målsättningen är att nå en omsättning på 5-6 miljoner kronor innan årets slut:

– Kundtillströmningen har varit fantastisk det senaste halvåret och eftersom vi är en relativt nystartad byrå i Sverige tyckte vi att det var läge att byta nu, innan vi blivit för stora och etablerade på den svenska marknaden, säger Kjell G. Hjelm i en kommentar.

Northern Link PR har också ett antal byråer kopplade till sig inom sitt nordiska nätverk: Iteo Consulting i Norge, Morsing PR i Danmark och Aleksin Kaiku i Finland.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.