Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Festis på sommarturné med Sofis Mode

Publicerad: 9 juli 2012, 10:41

Carlsberg-ägda varumärket Festis startar sommarkampanj under tennisveckan i Båstad tillsammans med Aftonbladets modebilaga Sofis Mode.


Samarbetet innebär att Festis blir branschexklusiv leverantör av ”alkoholfri dryck ” under Sofis Modes sommarturné.  Genom samarbetet skall målgruppen aktiveras och uppmanas att interagera med Festis via de sociala medierna Facebook och Instagram.

Kampanjen innebär också att en person på plats från Sofis Mode kommer vara ansiktet utåt på Festis facebooksida samt att Festis erbjuds utrymme på Sofis Modes sommarturnés blogg och egna facebooksida. Innehållet i de olika kanalerna skall genereras bland annat genom målgruppens bilder på Instagram.

–  Samarbetet är en bra möjlighet för aktivering av varumärket Festis och för varumärket att synas i ett sammanhang där målgruppen finns. Kommunikationen kommer att förmedla glädje och kreativitet och ska beröra och engagera. Den knyter ihop en faktisk upplevelse med det digitala och gränslandet däremellan, säger Henric Bystrom, pr-chef på Carlsberg i ett pressmeddelande.

Fredrik Hazén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.