Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Flera nomineringar till Jung

Publicerad: 2 november 2017, 15:14

I dag presenterades nomineringarna inför årets upplaga av den internationella pr-tävlingen European Excellence Awards som går av stapeln i Hamburg den 30 november.


Ämnen i artikeln:

JungPR-Byråer

Sverige är representerade av flera byråer som Wenderfalck (Apotek Hjärtat, Parken Zoo, Blizzard) Pack Train (Volkswagen), Prime (McDonald's), King (UD), Gullers Grupp (Södertörn), FLB Europa (Spendrups) Mest nominerade är Jung med sex nomineringar.

– De senaste veckorna har vi kammat hem rekordmånga nomineringar i 100-Wattaren, Spinn och nu European Excellence Awards. Enskilda priser är kanske inte det viktigaste, men mängden nomineringar manifesterar en härlig bredd i vår kreativa förmåga och våra uppdragsgivares vilja att skapa kommunikation som gör skillnad. Jung har haft bra flow under en längre tid, det är roligt att det nu även syns i nomineringslistorna, säger Ebba Hultengren, creative director på Jung i en kommentar.

Samtliga nomineringar i European Excellence Awards finns här:

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

JungPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.