Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fogel & Partners ska ta fram digitala lösningar för finansiell kommunikation med nytt bolag

Publicerad: 28 april 2021, 13:12

Anders Fogel, grundare och vd Fogel & Partners.


Den strategiska kommunikationsbyrån Fogel & Partners, som är inriktade på finansiell kommunikation, startar en byrå för digital tjänsteutveckling tillsammans med Levels. Bolaget får namnet LDC

Ämnen i artikeln:

Fogel & Partners

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


LDC, blir ett självständigt bolag som ska leverera kreativa tjänster och produkter inom digital företagskommunikation på den nordiska marknaden. Erbjudandet lanseras i en tid där företag och dess intressenter upplever större krav på snabbhet och därmed en större efterfrågan på effektiva digitala lösningar inom finansiell kommunikation.

Företaget ska kombinera Fogel & Partners spetskompetens inom corporate communications och IR med Levels produktutveckling.

Ambitionen med LDC uppdrag är att leverera ”nästa generations produkter och lösningar”. Att företag effektivt ska kunna rikta in sig på och kommunicera med intressenter genom LDC:s digitala plattform.

Det nuvarande erbjudandet innehåller en rad webbprodukter med responsiv design som fungerar över alla kanaler och enheter. LDC är också i färd med att utveckla helt nya och innovativa produkter.

– Genom LDC kommer vi att hjälpa företag att navigera i det nya landskapet för företagskommunikation samt leda vägen för ytterligare innovation, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners, kommenterar:

Vd för LDC blir Joakim Nilehn.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev