Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fogel & Partners värvar från Clas Ohlson

Publicerad: 24 juni 2013, 15:08

John Womack

Foto: Clas Ohlsson

Fogel & Partners förstärker sitt erbjudande inom strategisk hållbarhetsutveckling och finansiell kommunikation genom att knyta till sig John Womack från Clas Ohlson.


Ämnen i artikeln:

Clas OhlsonFogel & Partners

Som informations- och IR-direktör har John Womack sedan 2008, haft ett
ledningsansvar för hållbarhetsfrågor, IR, Corporate PR och internkommunikation.

De senaste åren har företaget integrerat hållbarhetsarbetet i sin organisation och affärsverksamhet.

– Under sin tid på Clas Ohlson har John bidragit starkt till företagets strategiska hållbarhetsarbete och att integrera hållbarhetsfrågan i affärsverksamheten. Hans breda erfarenhet av finansiell kommunikation i kombination med hans CSR-kompetens och erfarenheter från att driva förändringsarbete på ledningsnivå stärker Fogel & Partners erbjudande inom ett område som blir allt viktigare för våra kunder, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

– Jag ser fram emot att få möjlighet att hjälpa fler företag att utveckla sitt hållbarhetsarbete och att tydliggöra de värden som de skapar genom sin affärsverksamhet. Många organisationer står inför stora hållbarhetsutmaningar och behöver integrera dessa frågor ytterligare, både i sin organisation och verksamhet generellt och i sin kommunikation, säger John Womack.

Tidigare uppdrag innefattar rollen som informationsdirektör på IBS, seniorkonsult på Sund Kommunikation samt IR-chef på NCC. John har en examen i Nationalekonomi, med inriktning på finansiell ekonomi, från Lunds Universitet samt kommunikationsutbildning från
IHR/Stockholms Universitet.

Han ansluter till Fogel & Partners i oktober 2013.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Clas OhlsonFogel & Partners

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.