Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fogel & Partners värvar från SEB Enskilda

Publicerad: 21 november 2012, 09:49

Anders Isaksson, ny seniorkonsult på Fogel & Partners

Kommunikationsrådgivaren Fogel & Partners fortsätter att expandera. Nu förstärker man organisationen genom att rekrytera Anders Isakson från SEB Enskilda Corporate Finance som seniorkonsult.

Ämnen i artikeln:

Fogel & PartnersAnders Fogel

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I september berättade Resumé om att pr-byrån Fogel & Partners hade knutit till sig storbanken Goldman Sachs från Kreab. Nu rekryterar kommunikationsrådgivaren en ny seniorkonsult.

Anders Isakson har nära 25 års erfarenhet från SEB Enskilda och Enskilda Strategy och en bakgrund inom corporate finance och strategisk rådgivning, med speciell fokus på industrianalys. Han tillträder sin tjänst den 7 januari 2013.


Under åren har han medverkat i en flera viktiga transaktioner, däribland Ericssons nyemission 2002 och de efterföljande förvärven av Marconi, Tandberg Televison och Redback Networks, Elektroluxs utdelning av Husqvarna, bankernas försäljning av Ovako till Triton samt 3i:s försäljningar av Coor och Ålö.

– Vår ambition är att förse kunderna med omdömesgill strategisk kommunikationsrådgivning, baserad på erfarenhet och djup kunskap. Anders strategiska och finansiellaerfarenhet i kombination med hans kommunikativa styrka kompletterar och förstärker vårt erbjudande”, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

Utbildningsmässigt har Anders Isakson en civilingenjörsexamen i maskinteknik från KTH i Stockholm och en magisterexamen i ekonomi från University of Illinois, Chicago. Han har också studerat vid Poppius journalistskola och på Skrivarakademin.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev