Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fogel & Partners värvar från Springtime

Publicerad: 28 maj 2013, 07:26

Per-Anders Nyman

Foto: Pressbild Springtime

I ett steg att flytta fram sina positioner värvar kommunikationsrådgivaren Fogel & Partners Per-Anders Nyman som seniorkonsult. Därmed stärker man erbjudandet inom strategisk finansiell kommunikation och krishantering.

Ämnen i artikeln:

Fogel & Partners

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Per-Anders Nyman är inriktad på transaktioner, investerarrelationer och krishantering. Han har erfarenhet från en rad olika perspektiv genom varierande uppdrag både för noterade och onoterade bolag, senast exempelvis med PA Resources rekapitalisering och RNB:s nyemission.

Per-Anders Nyman har särskild erfarenhet av arbete med kunder inom råvarusektorn.

– Vi är mycket glada att kunna knyta till oss en så kunnig och respekterad kommunikationsstrateg som Per-Anders, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

Efter avlagda ekonomistudier vid Uppsala Universitet arbetade Per-Anders Nyman åtta år på ett antal investmentbanker i Stockholm, London och Luxembourg. Sedan 2007 har han arbetat med strategisk finansiell kommunikation och investerarrelationer på Grayling och Citigate samt nu senast på Springtime. Per-Anders Nyman ansluter till Fogel & Partners i mitten av augusti, 2013.

– Fogel & Partners har på kort tid etablerat sig som ett naturligt förstahandsval inom strategisk finansiell kommunikation och jag ser fram emot att få bidra till företagets fortsatta utveckling, säger Per-Anders Nyman.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev