Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fogel plockar in IR-nestor

Publicerad: 10 september 2013, 08:15

Foto: Pressbild.

Mats Ödman har mer än 35 års erfarenhet av kommunikation och investerarrelationer. Mats Ödman blir Senior Advisor åt boutiquen Fogel & Partners. Mats Ödman kommer närmast från en tjänst som Informationsdirektör på Autoliv, där han har tillbringat 19 år och gick i pension i maj.


Ämnen i artikeln:

Fogel & PartnersAnders Fogel

Mats Ödman har rankats som Sveriges bästa Investor Relations Manager  under flera år.

Han har inte bara uppmärksammats nationellt, utan även  internationellt.

Mats Ödman har tidigare varit vice chef för  Corporate Communications på Gambro samt IR-ansvarig för Investor  Relations på Pharmacia med placering i New York.

– Jag är väldigt  stolt att Mats Ödman ansluter till bolaget. Mats är ett väldigt erfaret  och erkänt kommunikationsproffs som kommer att bidra med att ytterligare  utveckla Fogel & Partners och förse våra kunder med  kommunikationsrådgivning baserat på 35 års erfarenhet, säger Anders  Fogel, grundare av Fogel & Partners i en kommentar.

Mats Ödman börjar på Fogel & Partners i oktober:
–  Bolagets fokus på strategisk finansiell kommunikationsrådgivning på  ledningsnivå var en viktig faktor för mitt val, liksom bolagets mycket  erfarna rådgivare, säger Mats Ödman i en kommentar.

Mats Ödman blev Sveriges första ir-chef 1981, enligt DI.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.