Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Folksam inrättar Public Affairs-tjänst

Publicerad: 20 april 2012, 08:21

Anna Karin Wallberg.

Anna Karin Wallberg, i dag vikarierande presschef för Folksam, får den nyinrättade Public Affairs-tjänsten hos försäkringsbolaget. – En av mina första konkreta uppgifter som ansvarig för Public Affairs är att planera Folksams närvaro i Almedalen, säger Anna Karin Wallberg.


Ämnen i artikeln:

Folksam

Folksam ska vässa sin kommunikation med opinionsbildare, branschorganisationer och politiska beslutsfattare genom att inrätta en tjänst för Public Affairs.

– Det är ett naturligt steg att Folksam nu vässar sig för framtiden genom Public Affairs och en strukturerad kommunikation med opinionsbildare, branschorganisationer och politiska beslutsfattare, säger Erik von Hofsten, informationschef Folksam.

Den nya tjänsten som ansvarig för Public Affairs hos Folksam tillträds av Anna Karin Wallberg, tidigare PA på Vattenfall och nu vikarierande presschef på Folksam.

– Anna Karin har gedigen erfarenhet av näringsliv, politik, lobbyarbete och kommunikation inom regeringskansli samt kommunpolitik. Jag är glad att vi har knutit henne till oss.

”Den svenska försäkringsbranschen påverkas i allt högre grad av det europeiska samarbetet i form av en ny rad regleringar, till exempel Solvens II. Folksam arbetar redan aktivt med innehållet i reglerna, och genom sin satsning på Public Affairs stärker Folksam möjligheten till proaktiv kommunikation i den processen”, skriver Folksam i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Folksam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.