Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Foodora startar pr-erbjudande

Publicerad: 20 december 2021, 13:59

Foodora breddar verksamheten. Nu kan anslutna partners beställa pr-tjänster såsom pressmeddelanden från budföretaget.


Ämnen i artikeln:

Foodora

De 9000 partners som är anslutna till Foodoras handelsplattform kommer framöver även att kunna beställa pr-tjänster i form av pressmeddelanden och övriga kommunikativa tjänster.

Genom Foodoras PR-byrå, foodora communications kan bolagen som finns på handelsplattformen, få hjälp med att att utforma kommunikationsplaner, stöd i kontakt med extern media och även hantering med dagsaktuella situationer. 

– Det känns verkligen spännande att vi kan dela med oss av insikter och kunskap till våra tusentals partners som finns på vår plattform. Snabb kommunikation i en föränderlig värld är a och o just nu. Jag ser fram emot att vår nya byrå som är helt ny av sitt slag, stötta och stärka bolag, så de kan växa tillsammans med oss, avslutar Johanna Lindskog Lindell, nordisk kommunikationschef foodora i en kommentar. 

Foodoras partners kan lägga en order för vald kommunikationsinsatsgenom ett beställningsformulär. Byrån kommer ledas av Johanna Lindskog Lindell. 

 

Ämnen i artikeln:

Foodora

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.