Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Foppa blir reklampelare för Svenska Spel

Publicerad: 27 oktober 2011, 07:31

Hockeylegendaren Peter "Foppa" Forsberg blir ambassadör för Svenska Spel. – Svenska Spel brinner för svensk idrott lika mycket som jag, därför ska det bli otroligt roligt att samarbeta med dem, säger han i ett uttalande.


Ämnen i artikeln:

Peter Forsberg

Peter ”Foppa” Forsberg gör reklam för Svenska Spel.

Svenska Spels reklamvärvning:  Peter ”Foppa” Forsberg. Han ska även ingå i olika projekt, som exempelvis utbildningsprogrammet för ungdomshockeytränare – Svenska Spels Hockeyakademin.

Peter ”Foppa” Forsberg har att göra efter karriären. Han är bland annat även vice general manager i Modo.

–  Nu är skridskorna lagda på hyllan för alltid och det är dags att gå  vidare. Nu börjar ett helt nytt kapitel och det ska bli en spännande  resa.

–  Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Peter Forsberg. Han är en  folkkär legendar och stämmer på alla sätt in på Svenska Spels  värderingar. Vi älskar svensk idrott och tillsammans med honom vill vi  stärka vårt engagemang i idrotten ännu mer, säger Johan Lindvall,  Sponsringschef på Svenska Spel.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Peter Forsberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.