måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Företagarnas pr-chef till Mindmakers

Publicerad: 29 januari 2014, 16:39

Henrik Sjöholm

Henrik Sjöholm, tidigare chef för opinionsbildning på Företagarna, blir ansvarig för Public Affairs på Mindmakers.

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

KB

Krister Berntsson


–      Opinionsbildning och Public Affairs blir en allt viktigare del av pr-erbjudandet och är ett prioriterat område för Mindmakers. Jag och Henrik arbetade tillsammans på Weber Shandwick och han är en av de smartaste politiska strateger jag haft förmånen att arbeta med. Han förenar djup politisk kunskap med kommunikation, säger Christina Saliba, Mindmakers.

Henrik Sjöholm kommer närmast från Företagarna, vars vd Elisabeth Thand Ringqvist, utsågs till Årets Lobbyist i fjol. Detta efter den framgångsrika kampanjen mot förslaget om omfattande månadsrapporter.

Han har tidigare varit chef för Public Affairs på Weber Shandwick i Sverige, konsult på public affairsbyrån Rud Pedersen, talskrivare för Maud Olofsson samt ansvarig för Centerpartiets strategiarbete fram till valet 2006.

Vid sidan av uppdraget på Mindmakers kommer Henrik Sjöholm att fortsätta med kunduppdrag och affärsutveckling i det egna företaget Sjöholm Kommunikation AB.

–      Mindmakers är en snabbväxande byrå med bra driv. Jag ser fram emot att addera mina kunskaper inom opinionsbildning och politik till deras erbjudande, säger han

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev