söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Företagens flirt med bloggarna

Publicerad: 17 september 2014, 09:01

NK var ett av företagen som uppvaktade bloggarna.

Här flirtar varumärkena med några av landets ledande bloggare inom mode, mat och inredning.
Ett av företagen som tog chansen att möta bloggarna på Bloggforum i Göteborg var Smarteyes.
– Att träffa modebloggarna och på detta personliga sätt kunna berätta om hur vi arbetar med design och kollektioner är verkligen värdefullt, säger Thomas Kusoffsky, marknadschef på Smarteyes.

Ämnen i artikeln:

SmarteyesMilkThomas KusoffskyPR

MH

Magnus Helander


Vid höstens Bloggforum 14-15 september samlade Milk några av landets mest tongivande bloggare inom mode, mat och inredning på Hotel Pigalle i Göteborg.

Samarbetspartners för i år var bland annat Fresh Fish, NK, Smarteyes, L´Homme Rouge, Sjömagasinet, Göteborgs Auktionsverk, Global/JA Sundqvist och Drottning Silvias Barnsjukhus.

Att få publicitet via bloggarna är högprioriterat bland varumärkena i kampen om yngre målgrupper, och företag på plats presenterade sin verksamhet och sina produkter.

– Många kvinnor har 30-40 par skor, men endast ett par glasögon, vilket är intressant, då få anser att ansiktet är mindre viktigt än fötterna, säger  Thomas Kusoffsky, marknadschef på Smarteyes.

Anna Reynold, vd på Milk, som arrangerar Bloggforum:

– För oss på Milk skapar bloggträffarna fina relationer med bloggarna som våra kunder har glädje av. Det ger också en möjlighet att lära känna nya företag som vill träffa bloggarna.

– Genomslaget för de bolag som är med på träffarna är stort när över sextio bloggare skriver samtidigt. Exempelvis har bara en av modebloggarna i år mer än en halv miljon följare både på Facebook och Instagram.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev